Om Ekdahl Consulting AB

EKDAHL CONSULTING AB

VVS Konsult med säte i Hässleholm, Skåne

Ekdahl Consulting AB VVS Konsult - Konsultering och projektering inom värme, ventilation och sanitetsinstallationer som startade 2020 och är beläget i Hässleholm.

Det ägs och drivs av David Ekdahl. Över 14 års branscherfarenhet med start som VVS-montör för att sedan studerat vidare till konsult.

Med kombinerad erfarenhet av både arbetet som entreprenör och konsult finns de ett brett kunnande i hur hela processen fungerar.


Ekdahl Consulting AB riktar sig åt såväl privatpersoner som företag.

Vi har hela Sverige som arbetsområde från norr till söder.

Samarbetar även med andra företag, så möjligheten att ta oss an större projekt finns. Har utfört ett flertal projekt här i Hässleholms kommun så som butiker, skolor, gym, industrier, bostäder m.m.

Vårt motto är att alltid ha nöjda och återkommande kunder, och det får man genom en god kommunikation.

Varje projekt är unikt, så vi vill konstruera en lösning som passar just Er och Ert projekt! God kännedom om de lokala entreprenörerna, har även kontakter när de kommer till EL, konstruktion, konsulter inom bygg som designar och ritar upp ert hus efter era önskemål.

Projekteringen är de viktigaste i hela byggprocessen, en dålig projektering leder till dåligt resultat och högre kostnader!